Спортивна 20, будинок зданий!

Нарешті! УРА!!!

Щиро вітаємо пайовиків 5-ї черги будівництва ЖК Милі квартири (вул. Спортивна, 20) з введенням будинку в експлуатацію (отриманням Сертифікату відповідності). Ми всі чекали цього моменту довгі два з половиною роки від 11 листопада 2017 року!

Засновники та керівництво ЖБК приносять пайовикам 5-го будинку свої вибачення за таку велику затримку! Дякуємо всім тим хто усі ці роки був з нами, та вірив в нас.

На жаль, у нашій Країні буває недостатньо просто дотримуватись законодавства та чесно вести справи. Іноді свою правоту доводиться відстоювати роками…

З нашого боку робилось усе можливе і не можливе щоб у людей які вклали свої гроші у будівництво було якнайменше незручностей. Ваш будинок було побудовано вчасно, законно, якісно, на власній земельній ділянці відповідного цільового призначення, згідно генплану, проектної та дозвільної документації, з дотриманням вимог усіх чинних нормативно – правових актів! Щоб мінімізувати незручності, ми допустили вас до ремонтів та заселення, опалювали будинок, прибирали в приміщеннях загального користування, освітлювали та обслуговували територію. Ми працювали у режимі 24\7 над здачею будинку та доводили усім що об’єкт відповідний та не «скандальний»…

Після зміни норм законодавства знову і знову проходили усі процедури необхідні для здачі будинку. Отримували позитивні висновки усіх необхідних експертних організацій, отримували нові і нові погодження, розробляли усі додаткові розділи і проекти, вносили корективи, але щоразу з’являлось інше керівництво ДАБІ та вимагало щось нове… Вже пів року, як до нас не було жодних питань чи зауважень. І ось нарешті! Сьогодні ми отримали Сертифікат відповідності Спортивної 20!

Можемо святкувати!

Що далі?

Далі здача в експлуатацію газового господарства, запуск котлів та котельної. Оформлення права власності тим пайовикам, що розрахувались повністю, та переоформлення розрахунків вартості, тим хто ще не виплатили квартир.

Звертаємо увагу власників квартир з газовими котлами, що у найближчі терміни відбудеться перша перевірка газового господарства будинку та квартир. Слідкуйте за оголошеннями, що б ми з вами мали можливість допустити перевіряючих до усіх квартир!